logo3 DSC2000

 

animated-welder3

 

 

Kezdőlap

Tevékenység

Tanúsítvány

Referenciák

Galéria

Kapcsolat

Pályázat

Sajtóközlemény:

 

 

2017. | 06. | 26.

DSC2000 Kft.

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

MEGVALÓSULT A DSC2000 Kft. termelési kapacitásainak bővítése

                                        

Megvalósult a DSC2000 Kft. termelési kapacitásának bővítése a Széchenyi2020 program által támogatott GINOP-1.2.1-15-2015-00737 számú projekt keretében. A fejlesztés eredményeképpen a legmodernebb technológiával rendelkezik a Vállalkozás a nehéz szerkezetű fémelemek gyártásához.

 

Az acélszerkezet gyártás legalapvetőbb folyamata maga a hegesztés teszi ki a gyártásra fordított idő túlnyomó részét, továbbá ez a folyamat határozza meg leginkább a minőséget is. Ugyanakkor pont ez a folyamat, amelynek a hatékonysági és minőségi ellenőrizhetősége a leginkább gyerekcipőben járó tényező. A hegesztés egy nagyon szigorúan szabályozott folyamat, a legapróbb részletekig menő előírások szerint kell elvégezni. Legfőbb célunk tevékenységi köreinkben a minőség, a megbízhatóság megőrzése és a piaci szerep bővítése. E cél megvalósításának érdekében arra törekszünk, hogy minél fejlettebb gépparkkal növeljük a gyártási hatékonyságunkat.

A projekt keretében 32 db GEMMOR hegesztő terminál került beszerzésre annak érdekében, hogy a kisebb fajlagos tömegű és nehéz szerkezetű elemek gyártása mellett komplett gépek, rendszerek gyártását tudjuk elvállalni.

A projekt megvalósítása következtében a gyártás bázisául szolgáló hegesztési folyamat jelentősen termelékenyebb lesz, az utómunkálatok (varrat tisztítás, egyengetés, esetleges javítások) töredékére csökkennek, a minőség pedig bizonyíthatóan és dokumentáltan jobb. Napjaink követelmény rendszere egyre inkább a határidő betartása és a minőség növekedése köré épül, ráadásul már nem elég jó minőségű terméket előállítani, azt a végdokumentációban minden kétséget kizáróan bizonyítani is kell. A rendszer a hatékonyság és megbízhatóság növelésével nagyban hozzájárul a határidő betartásához, ugyanakkor a mért és tárolt paraméterek segítségével egy igen meggyőző végdokumentáció készíthető.

A megvalósítás eredményeképpen az eddigieknél nagyobb megrendeléseket és ezáltal egy jóval magasabb hozzáadott értékű hegesztési feladatokat is el tudunk látni.

 

 A beruházás 2017. februárban megkezdődött, és 2017. év első felében befejeződött. A közel 800 millió Ft-os beruházást 50%-ban támogatja az Európai Unió és a Magyar Állam.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 40 darab munkahelyet meg tud őrizni, és további 3 darab új munkahely tud létesülni.

 

A projektről bővebb információt a www.dsc2000.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Takács Sándor

+36 70/671-7699; info@dsc2000.hu

 

 

 

Copyright 2014 DSC2000 Kft.